GREAT Catering: n. m.


  GREAT traiteur creëert sinds 2011 een uitgebreid gamma aan gerechten voor al uw events.

  Ons creatief keukenteam munt uit in het gebruik van seizoensgebonden, lokaal geproduceerde kwaliteitsproducten.


  Onze Maitres d’Hotel en hun getalenteerde zaalpersoneel focussen op een efficiënte en discrete service om zo een unieke sfeer te scheppen op uw events.

  GREAT Catering – de innovatieve partner voor uw diner.

  Inspirerend – Ubuntu – Professioneel

  Naast deze kwaliteiten, streven wij bij GREAT Traiteur er naar om een dynamisch, geëngageerd en verantwoord bedrijf te zijn. We blijven ons steeds bewust van het kwetsbare milieu waarin we werken en ijveren er naar dagelijks doordacht met onze producten om te gaan. Onze menu’s houden rekening met specifieke dieetwensen, mogelijke allergenen en de vraag naar gezonde maaltijden. Alle gebruikte producten zijn terug te traceren tot herkomst, en onze gerechten zijn tot 80% biologisch.


  Wij zijn er dan ook fier op sinds oktober 2014 in het bezit te zijn van het label ‘ecodynamisch ondernemen’, uitgereikt door Leefmilieu Brussel.

  We focussen ons op verschillende niveaus van dit leefmilieu :

  • energiebehoud
  • waterzuivering
  • recyclage
  • mobiliteit
  • afvalreductie.

  Al onze medewerkers gaan voor een actieve aanpak van deze filosofie ; dit kan op verscheidene manieren.

  great-eco


  Enkele voorbeelden :

  • We kiezen waar mogelijk bewust voor plantaaardige eiwitten in plaats van dierlijke.
  • We gebruiken enkel vis van duurzame visvangst. (fishonline.org)
  • We maken zoveel mogelijk gebruik van locaal geteelde seizoensproducten.
  • Ons afval wordt zowel in de centrale keuken als op terrein gesorteerd.
  • We gebruiken afwasbaar en herbruikbaar materiaal en indien mogelijk kiezen we voor gerecycleerde en recycleerbare materialen.
  • Meer dan 65% van onze leveranciers bevinden zich binnen een straal van 2,5 km van onze centrale keuken.

A Great Team

Om te slagen als Great traiteur, is een innovatief en complementair team een must. In 2011 zetten Frédéric d’Oultremont en Gilles Molitor hun visie om in een bedrijf waarin ze snel vergezeld werden door François de Meester. Dit trio munt uit door hun gemeenschappelijke passie – moderne gastronomie met oog voor detail, gefundeerd op een menselijke aanpak.


Frédéric d’Oultremont

Greatings!


gilles

Gilles Molitor

It’s Great to be important, but it’s more important to be Great!

 

A Great Experience


Sommige gelegenheden moeten nu eenmaal gevierd worden. Voor deze uitzonderlijke momenten, privé of professioneel, is GREAT Traiteur er voor u. Ons vakkundig team laat niets aan het toeval over en geeft uw event dat tikkeltje extra kruiding die het verschil maakt.


Bij het verwelkomen van uw gasten, telt elk detail – van de keuze van de locatie en het materiaal tot de menu’s en bediening. Ons team luistert aandachtig naar uw wensen en verwachtingen en coördineert elke stap tot de creatie van uw uniek evenement. Onze know-how, gecombineerd met onze passie en drang naar perfectie, leidt tot unieke events voor elke gelegenheid.

Contacteer ons